Direktlänk till inlägg 22 augusti 2011
Igår åt jag en jättegod kycklinggryta med champinjoner i såhär gjorde jag den:
(räcker till ca 6 port)
1 kg kycklingfilé
1 packet champinjoner
5 dl matlagningsgrädde
2 st 200 g packet med Créme Bonjour vitlök och örter
2 st solo vitlökar
Lite smör
Lite salt och peppar
Valfri pasta
Börja med att hälla en klick smör i en gryta och låt sakta börja smälta, skiva champinjonerna och höj värmen på smöret, när smöret börjat frästa häll i champinjonerna och rör om med en trägaffel. Tärna sen kycklingen och häll ner tillsammans med champinjonerna. Sen är det dags att pressa vitlöken som sen också ska ner i grytan. När du ser att kycklingen börjar bli genomstekt kan du tillsätta grädden (innan kan du dock hälla av lite av skyn om du inte vill att grytan ska bli så rinnig), när den börjat puttra häller du ner Créme Bonjouren. När den blandats med resten av grytan, saltar och pepprar du efter smak. När det puttrat en stund, ta bord det från plattan och låt det vila en liten stund innan servering. Servera sedan rätten med den valfri pastan som du kokat efter instruktioner på förpackningen.
Låt det smaka!
Jag var ute med Ami & Cassis på en kvällspromenad igår och fick detta kortet på dom som jag tycker blev riktigt lyckat! Ha en fin långfredag! ...
Snyggingarna Casanova och Amishai och resten av Kattmaffian önskar alla Glad Påsk!...
Bra kattlänkar:
Bra djurbutiker på nätet:
Här uppdaterar jag hur det går med skapandet av min trädgård här hemma!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 | 9 |
10 | 11 |
12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|